Zoneterapi (RAB)

I 1992 blev jeg færdig med den 2 årige uddannelse som FDZ zoneterapeut (Forenede Danske Zoneterapeuter).

Zoneterapibehandling foregår ved trykmassage på fødderne, hvor der findes et fuldstændigt billede af den menneskelige krop.

Teorien bag zoneterapi og akupunktur er den samme. Det er gamle behandlingsformer som i omkring 5000 år har været benyttet som helbredelsesmetoder i østen, men kun de sidste 50 år anvendt i Danmark.

Registreret Alternativ Behandler (RAB)

I april 2005 blev jeg i zoneterapi godkendt som registreret alternativ behandler i henhold til den nye lov om Registreringsordning for Alternative Behandlere under Sundhedsstyrelsen. Listen over godkendte behandlere m.m. kan I som forbrugere finde på www.fdz.dk.

Kiroterapi

I 1994 blev jeg færdig med uddannelsen til kiroterapeut. Man kalder kiroterapien for zoneterapiens forlængelse og en nyudvikling af denne.

Hvor zoneterapien holder op, går kiroterapien ind og fortsætter, blot har den en større gennemslagskraft, og er dermed hurtigere til løsning af problemerne.

Behandlingen foregår med faste behagelige greb forskellige steder på kroppen

Healing

Fra 1995 - 1997 blev jeg uddannet healer på Den Teosofiske Healerskole, Varde hos Birgit Damborg. Derefter har jeg taget skolens 3., 4. og 5. år, som jeg blev færdig med i 2005.

Jeg har bl.a. lært forskellige healingsformer og terapiformen Guided Imagery.

Healing betyder at gøre hel eller at hele. At være som et hele. Det skaber balance i krop, sind og ånd.

Der sker en overførsel af energi via healeren til klienten. En healer er en kanal for energi, som modtages og viderebringes

DR. BACH’s blomstermedicin

Som hjælp til følelsesmæssige ubalancer bruger jeg DR. BACH’s blomstermedicin med meget gode resultater. Dr. Edward Bach opdagede gennem sin søgen, at nøglen til sundhed ligger i et sundt sind. Han fremstillede i alt 38 forskellige blomsterremedier, hvor hvert remedie svarer til en bestemt følelse hos mennesker og dyr.

White Light Essenser

Det har taget australieren Ian White fire år at finde de mest afsides og hellige steder i verden. Essenserne er skabt i år 2000 og giver adgang til den åndelige og naturens verden i os.

Kanalisering

I 2006 lærte jeg at kanalisere budskaber fra den åndelige verden (Mesterenergier) hos Birgit Elisabeth Friis Emdal , Herlev.

I juni måned 2008 blev jeg uddannet regressionsterapeut og kan føre mennesker tilbage til tidligere liv. Uddannelsen har jeg taget hos Dennis Søndergaard og Robby Curdorf, Møn.

Selvudvikling

Derudover har jeg fra 1988 løbende gået på forskellige selvudviklingskurser og andre relevante kurser inden for de behandlingsformer, jeg arbejder med bl. a. 5 dages kursus med Dalai Lama som underviser (2003). Dette kursus gik ud på at lære at opnå dybere livskvalitet og ægte livsglæde gennem ubetinget kærlighed og medfølelse for andre.

Erfaringer med behandling

I over 25 år har jeg haft klinik, og mine erfaringer med disse behandlingsformer er, at der allerede efter 1. behandling sker forskellige ting, der sætter gang i kroppens egen evne til at helbrede sig selv, evt. suppleret med nogle gode naturprodukter.

Jeg har positive erfaringer med bl. a. migræne, astma - bronchitis, kredsløbet, kold skulder, tennisalbue, urin- og luftvejsinfektioner, bihulebetændelse, eksem, fordøjelses- og hormonale problemer (incl. kolik), ryg- / ledproblemer.

Smertebehandling, stress/udbrændthed og manglende energi - dårligt humør, "ondt i livet".

Løsning af blokeringer og konflikter.

Korrektion af benlængde v. h. a. akupunkturpunkter.